Ποια ομάδα θέλει να αγοράσει ο Εμπαπέ, μετά την Καέν

Metrosport Team31 Ιουλίου 2024

Ο Κίλιαν Εμπαπέ άλλαξε σελίδα στην καριέρα του με την πολυσυζητημένη εδώ και… χρόνια μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης να γίνεται πραγματικότητα.

Ο Γάλλος επιθετικός πάντως αγόρασε παράλληλα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Καέν (στις ακαδημίες της οποίας είχε αγωνιστεί) και ετοιμάζεται να αγοράσει άλλη μια ομάδα! Ποια είναι αυτή;

Μπορεί στο Euro 2024 να απογοήτευσε και κατά δήλωσή του, πέραν της εικόνας στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο Κίλιαν Εμπαπέ μπήκε στο… βαρύ οπλοστάσιο της Ρεάλ Μαδρίτης, στη νέα σελίδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ήδη όμως ο Γάλλος επιθετικός επενδύει στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό, μιας και αγόρασε τις μετοχές της Καέν (ομάδα της Ligue 2) έναντι περίπου 20 εκ. ευρώ και θα είναι ένας από τους νεαρότερους ιδιοκτήτες συλλόγου στην Ευρώπη.

Η Καέν όμως δε φαίνεται να είναι η μόνη ομάδα που θα αγοράσει ο Κίλιαν Εμπαπέ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφέρεται να δραστηριοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο και στον χώρο του μπάσκετ.

Στο ενδιαφέρον του φέρεται να βρίσκεται η μπασκετική Παρί που κατέκτησε πέρσι το EuroCup και φέτος θα αγωνίζεται στην Euroleague!

Σύμφωνα ωστόσο με όσα γίνονται γνωστά ο Εμπαπέ συζητά την απόκτηση ποσοστού μετοχών και όχι του πλειοψηφικού πακέτου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.