Ποια ομάδα κοιτάζει τον Τζόναθαν Σίλβα που θέλει ο Άρης

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Σε αναζήτηση αριστερού μπακ βρίσκεται η κυπριακή Πάφος, η οποία φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωση του Τζόναθαν Σίλβα, ο οποίος, εβδομάδες τώρα, βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Protathlima», η Πάφος έχει δύο επιλογές στην εν λόγω θέση, την οποία καλύπτουν οι Πηλέας και Μελούσο, όμως ο δεύτερος δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο βαθμό που όλοι ανέμεναν, δέχεται εύκολα κάρτες, ενώ αυτή την περίοδο είναι τραυματίας και ενδέχεται να αποχωρήσει από την Κυπελλούχο της Κύπρου.

Έτσι, οι ιθύνοντες της Πάφου έχουν στραφεί στην περίπτωση του Τζόναθαν Σίλβα, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα, αν και ο ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή έχει συμβόλαιο με τη Χετάφε για ακόμα ένα χρόνο.

Παρόλα αυτά, η ομάδα της Κύπρου είναι διατεθειμένη να κυνηγήσει την περίπτωσή του, καθώς ο Σίλβα διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, άρα δεν καταλαμβάνει θέση ξένου.

Μεταξύ άλλων, ο Σίλβα έχει παίξει σε Εστουδιάντες, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Μπόκα Τζούνιορς, Ρόμα, Λεγανιές, Γρανάδα και Αλμπαθέτε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.