Ποια η σχέση του παλαιοχριστιανού Μανώλη με το ΛΑΟΣ

Metrosport Team02 Απριλίου 2024

Εκτός της μάχης των Ευρωεκλογών αναμένεται να μείνει ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, ο οποίος ζούσε στα αυτοσχέδια «λαγούμια» της Ορεινής Κορινθίας.

 Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του ANT1 «Πρωινό», συνομίλησε με το ΛΑΟΣ και τον Φίλιππο Καμπούρη, καθώς ο ίδιος δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

«Χθες συνομίλησα με τον Φίλιππο Καμπούρη και του είπα ότι εγώ δεν έχω δικαίωμα εκλέγεσθαι γιατί δεν είμαι στο Taxis. Είπα ότι θα κάνω κόμμα όχι ότι θα είμαι υποψήφιος ο ίδιος.

Φτιάχνουμε ένα μειονοτικό κόμμα και θα είμαι γραμματέας. Περιμένουμε να εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο. Δεν ξέρω αν το κόμμα θα συνεργαστεί με το κόμμα του Φίλιππου Καμπούρη. Του είπα ότι έχουμε κάποιες ιδεολογικές διαφορές. Εγώ είμαι της πατριωτικής Αριστεράς κι εκείνος της Δεξιάς. Αλλά όποιος αγαπάει την πατρίδα και τη θρησκεία θα μπορούσε», σχολίασε.

Σε ό,τι αφορά τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο Παλαιοχριστιανός τόνισε: 

«Δεν υπάρχει έννοια ότι ομοφυλόφιλος είναι περισσότερο αμαρτωλός. Μπορούν οι κληρικοί να πάρουν μια απόφαση, μια ανακοίνωση ότι όσοι κληρικοί είναι ομοφυλόφιλοι θα έπρεπε να απομακρυνθούν άμεσα από την ιεραρχία… Πιστεύετε εσείς ότι δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι κληρικοί;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.