Ποια είναι τα οκτώ νέα emojis που θα προστεθούν στα smartphones

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Οκτώ νέα emojis αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα στα smartphones και είναι ήδη δημοφιλή μεταξύ των χρηστών, οι οποίοι λένε ότι η προσθήκη ενός emoticon με σακούλες κάτω από τα μάτια τούς κάνει να αισθάνονται ότι «τους καταλαβαίνουν». 

 Το Unicode Standard, το επίσημο πρότυπο emoticon που συντηρείται από την κοινοπραξία Unicode και είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία νέων emojis, ανακοίνωσε τα νέα εικονίδια πριν λίγο καιρό, τα οποία θα περιλαμβάνουν ένα πρόσωπο με σακούλες κάτω από τα μάτια, ένα δακτυλικό αποτύπωμα, ένα μοβ σύμβολο splat, ένα γογγύλι, ένα δέντρο χωρίς φύλλα, μια άρπα, ένα φτυάρι και την επίσημη σημαία του Σαρκ, ενός νησιού στη Μάγχη. 

«Η έκδοση 16.0 του Unicode κυκλοφόρησε, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των χαρακτήρων σε 154.998», έγραψε η κοινοπραξία Unicode στο X.

Η τελευταία φορά που προστέθηκαν νέα emojis στο τεράστιο ευρετήριο χαρακτήρων ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το CNET, και η ενημέρωση iOS 17.4 για τα iPhone έφερε αυτά τα emojis στα χέρια των χρηστών. 

 Μερικά από τα πιο δημοφιλή emojis, από τα οποία υπάρχουν περισσότερα από 3.700 σύμφωνα με το πρακτορείο, είναι τα πιο απλά: μια κόκκινη καρδιά, το πράσινο σημάδι τσεκ, το σύμβολο της φωτιάς, το πρόσωπο που κλαίει και οι λάμψεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.