Ποια είναι η «πέτρα» του σκανδάλου στον χωρισμό Κεφαλογιάννη - Μάτσα

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2024

Για τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μίνω Μάτσα και Όλγας Κεφαλογιάννη κάνουν λόγο δημοσιεύματα, με το ζευγάρι να βρίσκεται στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών του.

Σύμφωνα με τον «Μιντιάρχη», πρόκειται για μια νεαρή, ονόματι Ιόλη, η οποία σπούδασε Μουσική και Καλές και Παραστατικές Τέχνες στο Αμερικανικό κολέγιο της Αθήνας Deree, με την οποία ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός σε συναυλία που είχε διοργανώσει.

Μάλιστα, η Υπουργός Τουρισμού φέρεται να υποστηρίζει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ότι μετά από συναυλίαα στις 2 Σεπτεμβρίου, στην οποία βρέθηκε κι η ίδια συνοδεύοντας τον μουσικοσυνθέτη, ο Μίνωας Μάτσας σύστηνε την 24χρονη βοηθό του, την οποία είχε προσλάβει λίγους μήνες πριν, προκαλώντας εντύπωση στους παρευρισκομένους λόγω της μεγάλης οικειότητας που έδειχνε ο ένας στον άλλος. 

Παράλληλα, η Όλγα Κεφαλογιάννη ισχυρίζεται ότι είχε ζητήσει από τον Μίνωα Μάτσα, προτού φύγει για το ταξίδι στην Ιαπωνία, να σεβαστεί την ίδια και τα παιδιά τους, καθώς είχε αρχίσει να γίνεται γνωστός ο εξωσυζυγικός τους δεσμός, αφού κυκλοφορούσε απροκάλυπτα με την 24χρονη όσο απουσίαζε η ίδια. 

«Στην Κωνσταντινούπολη έμαθα ότι είχε διαρρεύσει η εξωσυζυγική του σχέση και έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε ανακοίνωση», τονίζεται στην αίτηση της υπουργού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.