Ποια είναι η Οραντέα που θα βρει στον δρόμο του ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

H Οραντέα από τη Ρουμανία θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ στο προκριματικό τουρνουά του Basketball Champions League που θα γίνει στην Αττάλεια. Ο Δικέφαλος χρειάζεται δυο νίκες για να καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης. 

Ποια είναι, όμως, η Οραντέα; Ο ρουμανικός σύλλογος ιδρύθηκε το 2003 και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία δύο χρόνια αργότερα, το 2005. Έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα (2016,2018, 2019) ενώ στο κύπελλο έχει φτάσει στην πηγή επτά φορές από το 2014 και το έχει χάσει ισάριθμες. Στην Ευρώπη έχει καταλάβει την τρίτη θέση στο Euro Cup το 2021. 

Έδρα της είναι ο Oradea Arena που έχει χωρητικότητα 5.200 θέσεις. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ρουμάνος Κριστιάν Ατσίμ και από τους παίκτες ξεχωρίζουν ο Ντονάτας Ταρόλις, ο Κρις Ρίτσαρντ και ο Σαϊντ Πριτζέτ.

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σολέ (Γαλλία) - Πετκίμ Σπορ (Τουρκία) το Σάββατο (21/9) στις 21:30.

Σε περίπτωση που καταφέρει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο, τότε θα βρεθεί στο Β' όμιλο, όπου βρίσκονται οι Ουνικάχα Μάλαγα, Οστάνδη και Στσέτσιν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.