Ποια είναι η γνωστή influencer που καταγγέλλεται για εξαπάτηση καταναλωτών

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Τουλάχιστον 30 φέρεται να είναι οι καταναλωτές που εξαπατήθηκαν από Ελληνίδα influencer, πληρώνοντας σημαντικά ποσά για προϊόντα, τα οποία δεν έλαβαν ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος για μια 36χρονη influencer, η οποία εξακολουθεί να παραμένει ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις στους καταγγέλλοντες, αγνοώντας, μάλιστα, τις περισσότερες φορές τα μηνύματά τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», δυο θύματα της 36χρονης αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη επιχειρηματίας φέρεται να εμφανίζεται με τέσσερις διαφορετικές επωνυμίες και διευθύνσεις στο διαδίκτυο, ενώ ζητά προκαταβολή για τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας την πρόφαση ότι είναι «χειροποίητα».

Μάλιστα, η 36χρονη influencer συστήνεται ως επιχειρηματίας χειροποίητων προϊόντων ομορφιάς, δίνοντας, παράλληλα, συμβουλές σε νέους που ξεκινούν τις δικές τους επιχειρήσεις.

Κατά πληροφορίες, πριν κάποιους μήνες, η γνωστή influencer δήλωσε συμμετοχή και πήρε μέρος σε γνωστό τηλεοπτικό show, όπου έδειξε την επιχείρησή της, με το προφίλ της στο Instagram να συγκεντρώνει περίπου 50 χιλιάδες ακόλουθους, ενώ στις αναρτήσεις της βλέπουμε αναφορές στη δουλειά της και στο lifestyle της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.