«Ποια αξιοπρέπεια έχει;»: Σκληρά λόγια Αλέξη Παππά για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Metrosport Team13 Ιουνίου 2023

Tην απάντησή του στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το φετινό Survivor All Star και τους παίκτες που σύμφωνα με την ίδια «ξεπουλήθηκαν για 5.000€ την εβδομάδα», έδωσε ο Αλέξης Παππάς, πρώην παίκτης του ριάλιτι και πρώην Bachelor ο οποίος όμως δεν είχε φέτος συμμετοχή στον νέο κύκλο της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Να θυμίσουμε ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δηλώσει πρόσφατα στο βίντεο του Fipster στο κανάλι του στο Youtube όπου βρέθηκε καλεσμένη:

«Να πω κι εγώ τη γνώμη μου με μια λέξη; Ανθρωποφαγία. Ξεπουλάνε την ψυχή τους όλοι, παραγωγή και παίκτες για τα 5 χιλιάρικα. Η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από τα 5 χιλιάρικα… Καλύτερα που έφυγα τόσο νωρίς. Δυο εβδομάδες έκατσα και έκλαιγα από την πρώτη μέρα. Δεν υπάρχει, ήταν εκεί μέσα…».

O Αλέξης Παππάς μιλώντας στην εκπομπή Βreakfast@Star δε μάσησε τα λόγια του για τις δηλώσεις της Βαλαβάνη σχολιάζοντας με τη σειρά του την πρώην παίκτρια του ριάλιτι:

«Δεν πήγε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor; Άρα πιο πριν δεν είχε αξιοπρέπεια; Πιστεύω, ότι όποιος δεν κατάλαβε την πρώτη φορά που πήγε στο Survivor ότι χρειάζεται να έχεις απόθεμα πάνω από τις δυνάμεις σου, τότε σημαίνει ότι κάτι δεν κατάλαβε καλά. Αν σου αρέσει αυτή η διαδικασία, πάλι σημαίνει ότι πάλι κάτι δεν πάει καλά», είπε μεταξύ άλλων ρίχνοντας ευθείες βολές.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

dailymedia.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.