Πογκμπά: Σε προχωρημένες επαφές με τη Μαρσέιγ του Ντε Τσέρμπι

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Ο Πολ Πογκμπά από τον Μάρτιο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς μειώθηκε η ποινή του και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο 32χρονος μέσος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές επαναπατρισμού με τη Μαρσέιγ του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

Αντίστροφα μετράει ο Πολ Πογκμπά για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, καθώς η ποινή του μειώθηκε στο CAS μετά την έφεση που κατέθεσε. Ο Γάλλος μέσος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον Μάρτιο και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τη Μαρσέιγ για να υπογράψει ως ελεύθερος για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Άλλωστε Ιταλοί και Γάλλοι υπογραμμίζουν πως η Γιουβέντους έχει αποφασίσει να του λύσει το συμβόλαιο. Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα του «NCI Television», δεν αποκλείεται ο Πογκμπά να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μαρσέιγ.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Πογκμπά είναι θετικός να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ντε Τσέρμπι. Αν προκύψει οριστική συμφωνία ο 32χρονος μέσος θα μπει στις προπονήσεις από τον Ιανουάριο και θα μπορεί να αγωνιστεί από τον Μάρτιο, όταν και ολοκληρώνεται η ποινή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.