Πογκμπά: «Είμαι τίμιος άνθρωπος κι όχι απατεώνας»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Δηλώσεις αναφορικά με την περιπέτεια που πέρασε με το θετικό δείγμα σε έλεγχο ντόπινγκ και την απόφαση του δικαστηρίου για μείωση της ποινής που τον έθετε εκτός αγωνιστικής δράσης, έκανε ο Πολ Πογκμπά, με τον Γάλλο μέσο της Γιουβέντους να κάνει ειδική αναφορά στη γυναίκα του που αποτέλεσε σημαντικό στήριγμα σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο.

«Δεν θα έπρεπε ποτέ να τεθώ σε αναστολή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν έχω πάρει ποτέ φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοση και δεν το έκανα επίτηδες. Είμαι τίμιος άνθρωπος κι όχι απατεώνας. Μου αρέσει να κερδίζω δίκαια», ανέφερε αρχικά στην τοποθέτηση του στο SkySports.

Προσθέτοντας: «Η τιμωρία δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ τέσσερα χρόνια. Αυτό που πήρα δεν ήταν για τη βελτίωση της απόδοσης, αλλά απλώς συμπληρώματα. Απλά φυσιολογικά πράγματα για τη βελτίωση της υγείας κι ήταν μια σοκαριστική στιγμή όταν έμαθα ότι είχα βγει θετικός».

Μάλιστα ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής που αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, σημείωσε: «Μου ήρθε στο μυαλό ότι η καριέρα μου είχε ουσιαστικά τελειώσει. Η γυναίκα μου μου είπε 'θα ξαναπαίξεις και θα το ξεπεράσεις αυτό'. Ήταν δύσκολη στιγμή, αλλά με βοήθησε να εξελιχθώ ως άνθρωπος και να πάρω μαθήματα ζωής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.