Πογέτ: «Το καλύτερο παιχνίδι μας - Ο διαιτητής θα είναι σίγουρα στο Euro» - Η ατάκα για την άδεια κερκίδα

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2023

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία και την προσπάθεια των διεθνών μας στον αγώνα με την Ολλανδία, παρά την ήττα που την οδηγεί στη διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας, αλλά φανερά εκνευρισμένος από τη διαιτησία του αγώνα εμφανίστηκε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής είπε: «Το σημερινό παιχνίδι από άποψη δύναμης και κατανόησης ήταν το καλύτερό μας. Δυστυχώς χάσαμε τις ευκαιρίες μας και τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό το τι μάθαμε από σήμερα, να μην παίξουμε όπως στην Ολλανδία. Χάσαμε είμαστε απογοητευμένοι αλλά μάθαμε πολλά» είπε.

Μιλώντας για το ξέσπασμα του προς τον διαιτητή, ο Πογέτ είπε: «Για όποιον ξέρει αν δε το έδινε το VAR δεν θα τον καλούσε που σημαίνει δεν ήταν. Στο επόμενο τον κάλεσε το VAR, που σημαίνει πως συνήθως κατά 99.9% δεν είναι πέναλτι. Του είπα τι παιχνίδι κάνεις, όταν ήρθε να δει το τρίτο του το είπα, που ήταν περισσότερο πέναλτι από όλα. Θα πάει σίγουρα στο Euro».

Για τον κόσμο και τους παίκτες του: «Ευχαριστώ τους οπαδούς, αν και θα ήθελα να ζητήσω αν γίνεται να γεμίσουμε και την τελευταία κερκίδα, που είναι περίεργο να παίζουμε σ' ένα γήπεδο με άδεια κερκίδα. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους. Ο πάγκος έπαιζε στο παιχνίδι, δίνει καλά πράγμα για το μέλλον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.