Ποδόσφαιρο γυναικών: Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Κουλούρης

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2024

Στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Ευθύμης Κουλούρης που αγωνίζεται στην Πολωνία για λογαριασμό της Πογκόν.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την τελευταία του προπόνηση επί πολωνικού εδάφους, καθώς αύριο Τετάρτη (4/9) αντιμετωπίζει την Καϊράτ Γκαπ για το Round 1 του Champions League. Το παρών στην προπόνηση έδωσε και ο πρώην «ασπρόμαυρος», Ευθύμης Κουλούρης που πλέον αγωνίζεται στην Πολωνία και την Πογκόν.

Αναλυτικά ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Την τελευταία προπόνηση επί πολωνικού εδάφους, πριν τον ημιτελικό κόντρα στην Καϊράτ Γκατ για το Round 1 του Champions League (04/09, 13:00), έκαναν οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», έχοντας ξεχωριστό καλεσμένο, τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Ευθύμη Κουλούρη.

Οι παίκτριες του Θαλή Θεοδωρίδη, δούλεψαν επάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από τον αυριανό, κρίσιμο αγώνα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο τακτικό κομμάτι.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, Ευθύμης Κουλούρης, όντας πλέον ποδοσφαιριστής της Πογκόν, βρέθηκε δίπλα στις νταμπλούχες Ελλάδος, εκφράζοντας τις ευχές του προς εκείνες.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα, με τον Έλληνα τεχνικό του ΠΑΟΚ Morris να υπολογίζει σε όλες τις παίκτριες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.