Ποδοσφαιρικός πολιτισμός ΠΑΟΚ Άρη, Ηρακλή, Απόλλωνα, Μακεδονικού

Metrosport Team03 Μαρτίου 2024

Έδειξαν τον “δρόμο” για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που πρέπει να κυριαρχήσει στη Θεσσαλονίκη, οι βετεράνοι παίκτες όλων των ομάδων.

Στην ξεχωριστή εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία, ο σύνδεσμος βετεράνων παικτών Θεσσαλονίκης, έδωσαν το παρών, μεγάλες προσωπικότητες του παρελθόντος. Μιλάμε για ανθρώπους που “μάγευαν” τα πλήθη με τις επινοήσεις τους, στους αγωνιστικούς χώρους. Για ινδάλματα, γενεών.

Όλοι αυτοί που ήταν παρόντες, ανεξάρτητα από τις βραβεύσεις που έγιναν και τις οποίες μπορείτε να δείτε στο αναλυτικό φωτογραφικό ρεπορτάζ, έδειξαν τον δρόμο σε όλους.

Οι Κούδας, Αποστολίδης, Βένος, Αίδινίου, Λυσσαρίδης, Τραϊανόπουλος, Σταυρίδης, τιμήθηκαν για την ανεπανάληπτη προσφορά τους. Η εκδήλωση έγινε στο Les Zazous στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και την οργάνωσε με ξεχωριστή επιμέλεια ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Ορφανός. Ακόμη βραβεύτηκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Δέλκος για την πολυετή καταγραφή των εκδηλώσεων των βετεράνων της Θεσσαλονίκης, ανεξάρτητα από την ομάδα που αγωνίστηκε ο κάθε ένας.

Παρόντες μεταξύ των άλλων ήταν και οι: Γιάννης Γκιτσιούδης, Γιάννης Πετράκης, Νίκος Σαμολαδάς, Θέμης Καπουσούζης, Στέλιος Κουκίδης, Κώστας Κάκογλου, Χρήστος Μοσχόπουλος. Τιμήθηκε και ο Δημήτρης Σταυρίδης, παρότι απουσίαζε για προσωπικούς λόγους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.