Έβαλαν... κλειδαριές στο τέρμα του Αμβούργου για έναν παράδοξο λόγο

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2024

Οι Γερμανοί βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τα σενάρια ενδεχόμενης εξωτερικής επένδυσης στο γερμανικό ποδόσφαιρο, φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να διακόψουν αναμέτρηση, αφού... κλείδωσαν το αντίπαλο τέρμα!

Λόγος γίνεται για το εντός έδρας παιχνίδι του Αμβούργου με το Αννόβερο, το οποίο διακόπηκε καθώς μια ομάδα οπαδών του Αμβούργου φέρεται να προσάρμοσε κλειδαριές ποδηλάτων σε ένα από τα τέρματα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, προκαλώντας καθυστέρηση 30 λεπτών, καθώς το προσωπικό του γηπέδου «Volksparkstadion» εργαζόταν για να τις αφαιρέσει!

Παράλληλα, οι οπαδοί του Αννόβερου, ανάρτησαν ένα πανό που έδειχνε το πρόσωπο του προέδρου του συλλόγου Μάρτιν Κιντ στο στόχαστρο. Κρατούσαν επίσης πλακάτ διαμαρτυρίας κατά της CVC και της Blackstone, των δύο υποψήφιων αγοραστών στην επενδυτική συμφωνία του πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερα πρωτότυποι ήταν και οι φίλαθλοι στο παιχνίδι της της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη Φράιμπουργκ (3-0, το οποίο διακόπηκε για ένα διάστημα σε κάθε ημίχρονο, αφού οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν μπαλάκια του τένις και σοκολατένια νομίσματα στον αγωνιστικό χώρο του Signal Iduna Park.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.