Ποδαρικό με Τσιφτσή και Θυμιάνη

Γιώργος Ζαΐρης02 Ιουνίου 2024

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού είναι επισήμως σε εξέλιξη και ο Δικέφαλος του Βορρά όπως όλα δείχνουν θα κάνει ποδαρικό σε αυτή με δυο Ελληνες ποδοσφαιριστές! Όπως έχει σημειώσει μέσα από το ρεπορτάζ της η «Μ» και το Metrosport.gr τις περασμένες μέρες, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άναψε το πράσινο φως τόσο για τον Θυμιάνη όσο και για τον Τσιφτσή. 

Στην περίπτωση του πρώτου, η διαπραγμάτευση αφορά τον ίδιο αφού ολοκληρώνει το συμβόλαιο του με τον Πανσερραϊκό ενώ για τον τερματοφύλακα του Αστέρα υπάρχει και η επιβεβαίωση από πλευράς των Αρκάδων για προχωρημένες συζητήσεις. Σε κάθε περίπτωση δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην εβδομάδα να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις ενώ παράλληλα τρέχουν και άλλες περιπτώσεις Ελλήνων. 

Μια από αυτές δεν είναι ο Ζουγλής αφού ο Αστέρας θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του. Μπορεί όμως να είναι ο Λιάβας του Παναιτωλικού που ξεχώρισε φέτος με την ομάδα του Πετράκη αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της άμυνας. Εκεί που θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει τον Οτο, τον Σάστρε ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Λύρατζη και αν θα παραμείνει στους Αρκάδες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.