Πλήθος κόσμου και... ένωση ΠΑΟΚ - Άρη στα εγκαίνια του καταστήματος ΟΠΑΠ του Γιάννη Σαμαντζίδη

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2023

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέφανος Τζίμας και οι Γιώργος Γεωργιάδης, Φάνης Κατεργιαννάκης και Βαγγέλης Νάστος, παρεβρέθηκαν στον Εύοσμο, στο πλαίσιο εγκαινίων καταστήματος τυχερών παιχνιδιών στην κεντρική πλατεία της περιοχής.

Πρόκειται για το πανέμορφο πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Μ. Αλεξάνδρου 104  που εγκαινίασε ο ιδιοκτήτης του Γιάννης Σαμαντζίδης και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να ευχηθεί «καλές δουλειές» αλλά και να δει τους εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Στόχος του ιδιοκτήτη κ. Γιάννη Σαμαντζίδη ήταν να βρεθούν μαζί ο Γιώργος Κούδας και ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ του «Μεγαλέξανδρου» του ΠΑΟΚ, όταν σε ηλικία 17 ετών, 1 μήνα και 27 ημερών έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του Δικεφάλου. Ωστόσο λόγω ενός μικρού προβλήματος της τελευταίας στιγμής ο Γιώργος Κούδας δεν κατάφερε να δώσει το παρών.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ και υπεύθυνος των ακαδημιών των «ασπρόμαυρων» Γιώργος Γεωργιάδης, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και του ΟλυμπιακούΦάνης Κατεργιαννάκης, που πλέον είναι  προπονητής τερματοφυλάκων στην εθνική, ο πρώην αμυντικός του Δικεφάλου ο Βαγγέλης Νάστος αλλά και ο ιδιοκτήτης του ομίλου Metromedia, Παύλος Ανδρώνης.

Εκλεκτή παρέα με τον Παύλο Ανδρώνη να κάνει... ποδοσφαιρρική κουβέντα με Φάνη Κατεργιαννάκη, Βαγγέλη Νάστο και Γιώργο Γεωργιάδη

Άπαντες φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν με τον κόσμο που παρευρέθηκε στα εγκαίνια και παρακολούθησαν τις απογευματινές αναμετρήσεις της ημέρας.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.