Άρης: Πλησιάζει στο «πακέτο» της επίθεσης

Βασίλης Βλαχόπουλος30 Δεκεμβρίου 2023

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον Αρη καθώς υπάρχει η προσδοκία ότι άμεσα θα ολοκληρωθούν δύο μεταγραφικές υποθέσεις τις οποίες κυνηγούν οι «κίτρινοι» εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα και σχετίζονται με τις ενέσεις ποιότητας που θέλουν να κάνουν στην επιθετική γραμμή.

Η προσθήκη αριστερού winger με σκοπό μάλιστα να διαδραματίσει βασικό ρόλο στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά κι ενός δεύτερος φορ ο οποίος θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στον Λορέν Μορόν αποτελούν δύο από τις κύριες προτεραιότητες που τέθηκαν από τα μέσα του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος. Οι «κίτρινοι» δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του Τζόναταν Μενέντες, αυτές οδήγησαν στην παροχή ευκαιριών στον Μιχάλη Παναγίδη ο οποίος (στο μέτρο του δυνατού) ανταποκρίθηκε σε πολύ μεγαλύτερο βάρος αγωνιστικών ευθυνών, πλέον όμως έφτασε η στιγμή για την ενίσχυση του ποιοτικού επιπέδου της αριστερής πλευράς.

Πληροφορίες της «Μ» και του Metrosport.gr, αναφέρουν ότι εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις τόσο με τον νεαρό ακραίο επιθετικό όσο και με την ομάδα που έχει τα δικαιώματά του ούτως ώστε να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, κατά βάση όμως αγωνίζεται στο αριστερό άκρο αυτής. Κατά τις ίδιες πηγές, οι συζητήσεις είναι κοντά στην ολοκλήρωσή τους και υπάρχει η προσδοκία ότι το αργότερο μέχρι σήμερα θα κλείσει το deal το οποίο θα περιλαμβάνει τον δανεισμό του παίκτη με option αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται και οι επαφές με τον φορ ο οποίος προορίζεται να λειτουργήσει υποστηρικτικά πίσω από τον Λορέν Μορόν. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, το project που έχει παρουσιάσει ο Αρης περιλαμβάνει τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι και φυσικά τη δυνατότητα αγοράς των δικαιωμάτων του στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου αναλόγως του επιπέδου ανταπόκρισης του αθλητή στις αγωνιστικές ευθύνες. Η εκτίμηση που επικρατεί στην Αλκμήνης είναι ότι αυτές οι δύο υποθέσεις θα κλείσουν άμεσα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.