Πλήρωσε τα αμυντικά του κενά ο Παναθηναϊκός, 3-1 η Ρεν

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2023

Πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη ο Παναθηναϊκός γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τη Ρεν για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης όταν μετά από απίστευτο λάθος του Μπρινιόλι, ο Ντουέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ντουέ εκτέλεσε ένα φάουλ από μακριά αλλά ο Ιταλός ενώ έδειχνε ότι ελέγχει τη μπάλα, την είδε να περνάει κάτω από τα χέρια του και τα πόδια του. 

Ο Μπρινιόλι ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του για το τραγικό λάθος του. Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη στο 35ο λεπτό και κέρδισε και το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Μπελοσιάν. 

Η Ρεν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 65ο λεπτό βγήκε στη γρήγορη αντεπίθεση αφού έκλεψε τη μπάλα, κατάφερε από την άμυνα της να φτάσει στην περιοχή του Παναθηναϊκού χωρίς να παρενέβει κανείς πράσινος και ο Σαλάχ από κοντά με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Βιλένα βρήκε τον Μάτιτς μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι. Ο Μπλας ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Μπρινιόλι για το 3-1 των Γάλλων. Ο Σπόραρ έδωσε μια άλλη πνοή στον Παναθηναϊκό αλλά καμία από τις προσπάθειες των παικτών του Γιοβάνοβιτς δεν ήταν επικίνδυνη για τους γηπεδούχους. Στις καθυστερήσεις η Ρεν είχε δοκάρι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπλας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.