Πλήρωσε λάθη στην άμυνα και ήρθε ισόπαλος ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Καλαϊτζής26 Ιουλίου 2024

Ισόπαλος 2-2 με την Αλ Καντισίγια αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στο τρίτο του κατά σειρά φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία. 

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προδόθηκε σε δύο φάσεις από την αδράνεια της άμυνας. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η Αλ Καντισίγια ήταν αυτή που είχε τις δύο πρώτες ευκαιρίες στο ματς, με τον Αλσαμάτ να τσεκάρει τα αντανακλαστικά του Μπότη, ενώ το σουτ του Κινιόνες στο 13' πέρασε διαγώνια από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 17΄ ο Ολυμπιακός ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Ορτέγκα πήρε την μπάλα αριστερά, απέφυγε τον Αλ Σαμάρ, έβγαλε τη σέντρα και ο Τσικίνιο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Η ομάδα του Μίτσελ απάντησε στο 35΄, με τον Άμπι να μην μπορεί δύο φορές να απομακρύνει την μπάλα, αυτή έφτασε στον Κουινόνες, ο οποίος με γυριστό σουτ έκανε το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Ολυμπιακό, καθώς η Αλ Καντισίγια πήρε προβάδισμα με σκόρερ τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για την ισοφάριση και η πίεση τους απέδωσε καρπούς στο 88΄. Μετά από πολύ ωραία συνεργασία Τσικίνιο και Ροντινέι, ο Βραζιλιάνος σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Λαζάμι και κατέληξε στα δίκτυα της Αλ Καντισίγια. 

Στο 90ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη. Ο Ζέλσον είχε εξαιρετική ενέργεια, πάτησε περιοχή αλλά το σουτ εξουδετέρωσε ο Κάστελς.

Αλ Χαρπί.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Μπότης (46΄ Πασχαλάκης), Κοστίνια (75’ Ροντινέι), Ρέτσος, Άμπι, Ορτέγκα (75’ Αποστολόπουλος), Ντόη (90’ Μπακούλας), Μουζακίτης, Τσικίνιο, Μπιέλ, Μασούρας (63’ Παπακανέλλος), Κωστούλας (63’ Ζέλσον)

Αλ Καντισίγια: Κάστελς, Λαγιάμι, Χακ, Αμπού Αλσαμάτ, Χασούν, Καρίλο, Κασέμ, Αλκατάνι, Κουινόνες και Ομπαμεγιάνγκ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.