Πλημμύρισαν σπίτια, απεγκλωβισμοί από την Πυροσβεστική στην Κατερίνη

Metrosport Team05 Μαρτίου 2024

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που “χτύπησε” την Πιερία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και σπίτια πλημμύρισαν. Μάλιστα, περίπου στις 22:00, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέφερε σε ασφαλές σημείο μία ηλικιωμένη γυναίκα, καθώς το σπίτι της είχε πλημμυρίσει. Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στην Κονταριώτισσα.

Λίγο αργότερα, άλλο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετέφερε σε ασφαλές σημείο τρεις γυναίκες που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή Βροντού, καθώς η στάθμη του νερού ανέβαινε και το όχημα δεν μπορούσε να κινηθεί. Στην ίδια περιοχή σημειώθηκε και σφοδρή χαλαζόπτωση με αποτέλεσμα δρόμοι και αυλές να… ασπρίσουν, σημειώνει το odelalis.gr.

Πλην τον παραπάνω, η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Πιερία δέχθηκε τρεις κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και μία για παροχή βοήθειας.

Όπως αναφέρει το ertnews.gr, επαρχιακοί δρόμοι στα ορεινά της Πιερίας πλημμύρισαν και η κυκλοφορία διεξάγεται μετ’ εμποδίων. Χωρίς προβλήματα πάντως γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην ΠΑΘΕ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.