«Πληγώθηκε» στις καθυστερήσεις ο Πανσερραϊκός

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Νοεμβρίου 2023

Ο Πανσερραϊκός για 93 λεπτά κρατούσε τη νίκη στο Περιστέρι, όμως δεν υπολόγιζε στον Κάρολ Ανγκιέλσκι, ο οποίος σκόραρε στο 94΄ και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στον Ατρόμητο

Το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία ''πληγώθηκε'' ξανά στις καθυστερήσεις και έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Λαμία στην πέμπτη θέση.

Στην αντίπερα όχθη, οι Περιστεριώτες έμειναν για τρίτο διαδοχικό ματς αήττητοι και πλέον κοιτούν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. 

Στο 23' οι Σερραίοι σκόραραν με τον Μπέργκστορμ αλλά ύστερα και από έλεγχο του VAR το γκολ ακυρώθηκε. Στην προσπάθεια του Άλεξιτς να κάνει ψαλιδάκι ο Χατζηστραβός έκανε χέρι. 

Τα «λιοντάρια» βρήκαν το γκολ που ήθελαν πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μασαρίποφ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Χατζηστραβός-βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι-εκτέλεσε τον Τσιντώτα, κάνοντας το 0-1. 

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος προσπάθησε να πάρει την μπάλα στα πόδια του, όμως ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 54'. Ο Άλεξιτς έφυγε ωραία στην αντεπίθεση και μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Τσιντώτας τον σταμάτησε, απομακρύνοντας την μπάλα με τα πόδια.

Όσο περνούσε η ώρα ο Ατρόμητος δεν απειλούσε τον Χοβάν, όμως τελικά η λύτρωση ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με την χρυσή αλλαγή του Ίλιτς, Κάρολ Αντζιέλσκι.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε (74' Κουέν), Ρομπάιγ (74' Γιουμπιτάνα), Καμαρά (87' Ντιρκς), Φριντζόνσον, Βαλένσια.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστορμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (88' Κολομπίνο), Πηλέας (81' Δεληγιαννίδης), Μασαρίποφ (59' Τόμας), Άλεξιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.