«Πληγωμένος» ο ΠΑΟΚ εκεί όπου έχασε με Πρέλεβιτς και Στογιάκοβιτς

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2023

Οι συνθήκες δεν είναι καθόλου ευνοϊκές όμως ο ΠΑΟΚ θα ψάξει απόψε (1/11, 21:30) τη νίκη που θα τον καταστήσει το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL ή έστω για τα play in της διοργάνωσης. Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα μετά από 29 χρόνια.

Ήταν η μακρινή σεζόν 1994-95 όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την πορτογαλική ομάδα για το τότε ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το γνωστότερο ως Κύπελλο Πρωταθλητριών και έχασε στη Λισαβόνα με 77-75 παρότι είχε στο ρόστερ του… υπέρ-παίκτες, τον Σάβιτς (16), τον Γαλακτερό (16), τον Κόρφα (14), τον Πρέλεβιτς (12) και τον Στογιάκοβιτς (8 πόντοι). Ο Δικέφαλος είχε νικήσει πολύ δύσκολα στη Θεσσαλονίκη με 74-68 έχοντας κορυφαίους τους Μούσταφ (17π, 9ρ.), Στογιάκοβιτς (16π.), Πρέλεβιτς (15π, 6ασ.) και Σάβιτς (14π, 9ρ.).

Σήμερα όμως ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με προβλήματα αφού δεν είναι καθόλου σίγουρο αν και σε ποιο βαθμό θα μπορέσουν να βοηθήσουν οι Τζαμάνι ΜακΝις και Μιχάλης Τσαϊρέλης που ταξίδεψαν έχοντας προβλήματα τραυματισμών, αυτά που δεν τους επέτρεψαν να παίξουν την Κυριακή στο Λαύριο. Θα ψάξει ωστόσο για το δεύτερο διπλό του, μετά από εκείνο επί της Γαλατασαράι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.