Πλήγμα για τη Μπαρτελόνα ενόψει Ίντερ και Ρεάλ

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2022

Κακά τα μαντάτα για τη Μπαρτσελόνα από τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, καθώς ι Ζιλ Κουντέ και Ρόναλντ Αραούχο τραυματίστηκαν με τις ομάδες των χωρών τους και χάνουν τρεις κομβικές αναμετρήσεις σε Ευρώπη και Ισπανία.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί των Καταλανών θα μείνουν εκτός δράσης για σχεδόν ένα μήνα, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να δώσουν το παρών στις αναμετρήσεις με την Ίντερ (εντός και εκτός έδρας) για το Champions League, αλλά και στο "el clasico" με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για τη La Liga.

Πάντως η επίσημη ενημέρωση των "μπλαουγκράνα" δεν αναφέρει το χρονικό περιθώριο της απουσίας των δύο ποδοσφαιριστών, παρά μόνο το είδος του τραυματισμού, με τον Γάλλο αμυντικό να έχει δεχτεί χτύπημα στον αριστερό του δικέφαλο μηριαίο, ενώ ο Ισπανός στόπερ υπέστη αποκόλληση του δεξιού μακρού τένοντα στον προσαγωγό του.

Επίσης, ενοχλήσεις ένιωσαν και ο Ντε Γιονγκ με τον Ντεπάι στην αναμέτρηση της Ολλανδίας για το Nations League, αλλά τα νέα είναι ενθαρρυντικά από το στρατόπεδο των "οράνιε", καθώς οι αναγκαστικές αλλαγές και των δύο ήταν προληπτικές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.