Πίττας για ΑΕΚ: «Μας έχετε αρρωστήσει, δεν αντέχουμε να βλέπουμε άλλο την ομάδα»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

Το κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσε για πολλούς οπαδούς της ΑΕΚ η χθεσινή ισοπαλία της ομάδας απέναντι στη Λαμία. Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγεται και  ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, Δημήτρης Πίττας, που ξέσπασε μετά τα όσα βλέπει στα τελευταία της παιχνίδια.

Σε ανάρτησή του στα social media ο Πίττας άσκησε δριμεία κριτική στην ομάδα, εστιάζοντας στην έλλειψη φορ, αλλά και για τα κενά που εμφανίζει η ομάδα στην άμυνα, λέγοντας μάλιστα πως η εικόνα της είναι τόσο κακή που δεν μπορεί να την παρακολουθήσει.

«Κατορθώσατε να μην αντέχουμε άλλο να βλέπουμε την ομάδα…», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Πίττας και συμπληρώνει: «Μας έχετε αρρωστήσει… Λέμε ότι θέλουμε σέντερ φορ, αλλά τίποτα μέχρι τώρα… Η άμυνα με μια ευκαιρία τρώει γκολ αστείο, φάγαμε την κομπίνα στο κόρνερ… Δεν υπήρχε παίκτης έξω από την περιοχή να μαρκάρει τον αντίπαλο… Πράγματα βασικά στο ποδόσφαιρο που εμείς αγνοούμε, οπότε πώς θα παίρνουμε αποτελέσματα απορώ… Και που είχαμε 80% κατοχή κερδίσαμε; Το αποτέλεσμα μετράει! ΑΕΚΑΡΑ μόνο!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο παλαίμαχος.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.