Πιτσώτης: «Πρώτη επαφή με μπάλα είχα με τη γιαγιά μου-Τα στοιχεία που με διακρίνουν»

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2024

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Δημήτρης Πιτσώτης, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό που ήρθε στη Θεσσαλονίκη έπειτα από πολυετή παρουσία στον Παναθηναϊκό να ανοίγει τα... χαρτιά του για τους λόγους που τον έκαναν να έρθει στον Δικέφαλο τονίζοντας, «Ήταν μία εύκολη επιλογή, γνωρίζω τον τρόπο λειτουργίας των ανθρώπων του ΠΑΟΚ τόσο σε επίπεδο ακαδημιών όσο και στους υπόλοιπους τομείς».

Για τα στοιχεία που τον διακρίνουν, «Αν μιλάμε ποδοσφαιρικά πιστεύω ότι είμαι γρήγορος και μπορώ να αναπτύξω γρήγορα την ομάδα μπροστά. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα έλεγα κάτι συγκεκριμένο, αλλά θα έλεγα ότι έχω ηγετικά χαρακτηριστικά».

Για τα 3 στοιχεία που πρέπει να διαθέτει κάποιος που θέλει να πετύχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, «Σίγουρα δουλειά και δυνατό χαρακτήρα, όπως και το να μπορεί να ακούει τους προπονητές του».

Ενώ αναφορικά με τα πρώτα του ερεθίσματα με τη μπάλα στα πόδια: «Σπίτι μου με τη γιαγιά μου ξεκινήσαμε να παίζουμε με τη γιαγιά».

Πόσο εύκολο ήταν να συνδυάσεις ποδόσφαιρο με σχολείο: «Στο βαθμό που μπορούσα ναι, πιστεύω το συνδύασα καλά».

Πως έγινε η επιλογή της θέσης; «Ένα στοιχείο που με έκανε να επιλέξω είναι η θέση μου και έτσι είχα ξεκινήσει από μικρός».

Θαυμάζεις κάποιον; «Σίγουρα θαυμάζω την οικογένεια μου, τον πατέρα μου , τη μητέρα μου που με περίμεναν

Όσο για τους στόχους του σε τρεις μήνες αλλά και μακροχρόνια: «Σε τρεις μήνες θα ήθελα να έχω εγκλιματιστεί πλήρως και στο τέλος της χρονιάς να έχω πετύχει τους ατομικούς και συλλογικούς στόχους μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.