Πιτσιρικάδες «τρόλαραν» ρεπόρτερ και την... κολάκευσαν: «Και εσείς μικρή είστε!»

Metrosport Team30 Ιουλίου 2024

«Καρτέρι» στο λιμάνι του Πειραιά έστησε για ακόμη ένα πρωινό του καλοκαιριού η κάμερα του Mega, προκειμένου να πάρει τον παλμό όσων ξεκινούν τις διακοπές τους. Σήμερα, η ρεπόρτερ Παναγιώτα Καλογήρου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με παρέα νεαρών, που της έφτιαξαν την ημέρα, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» τους ρώτησε για τις φετινές τιμές και αν έχουν πάσο. Όταν με απορία ένας από τους πιτσιρικάδες την ρώτησε «τι είναι το πάσο», η δημοσιογράφος ανέφερε ότι είναι ακόμα μικρά παιδιά, με αποτέλεσμα οι νεαροί να αντιδράσουν.

«Τα παιδιά είναι πολύ… παιδιά, είναι μικρά!», είπε η Παναγιώτα Καλογήρου, με τον έναν να της απαντάει: «Δεν είμαστε και πολύ παιδιά, εντάξει, το χοντραίνετε τώρα! 18 χρονών παλικάρια, δεν νομίζω να είμαστε και πολύ παιδιά».

Ο Νικήτας Κορωνάκης της τόνισε από το στούντιο πως «δεν υπάρχει, Παναγιώτα, χειρότερο, σε αυτή την ηλικία να λες σε έναν άντρα, σε ένα αγόρι, ότι είναι μικρός».

Μόλις η Παναγιώτα Καλογήρου το είπε αυτό στα νεαρά παιδιά, λέγοντας μάλιστα επίσης πως «σε σύγκριση με εμένα, τα παιδιά είναι πιο μικρά», ο ίδιος πάλι της απάντησε: «Όχι, γιατί κι εσείς μικρή είστε, εντάξει!».

Η αντίδραση της ρεπόρτερ ήταν η εξής: «Να και η κολακεία σήμερα πρωί, έφτιαξε η μέρα μου».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.