«Πισίνες» τα γήπεδα στην Τσεχία, χαμός από την κακοκαιρία

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2024

Η έντονη κακοκαιρία που πλήττει την κεντρική Ευρώπη προκάλεσε προβλήματα σε διάφορες περιοχές. Στην Τσεχία τα γήπεδα μετατράπηκαν σε «πισίνες» με τους αγώνες να αναβάλλονται και τις ομάδες να μεταφέρουν το μέγεθος της κακοκαιρίας που έπληξε τις εγκαταστάσεις τους.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Τσεχία οδήγησαν στην αναβολή των αγώνων τόσο του Σαββάτου, όσο και της Κυριακής. Θυελλώδεις άνεμοι και έντονη βροχόπτωση προκάλεσαν ζημιές και πλημμύρες στη χώρα, ενώ από την κακοκαιρία δε θα μπορούσαν να γλιτώσουν και οι εγκαταστάσεις των ομάδων.

Χαρακτηριστικά είναι τα πλάνα που δημοσιοποίησε η Μπάνικ Οστράβα από τις εγκαταστάσεις της που «πνίγηκαν» από το νερό. «Δεν είναι πραγματικά καλό για το ποδόσφαιρο στην Οστράβα σήμερα. Ολόκληρη η περιοχή έχει πολύ πιο σοβαρές ανησυχίες και φαίνεται ότι έχουμε ακόμη δύσκολες ώρες μπροστά μας. Φροντίστε τον εαυτό σας και περιμένετε, όσο πιο υγιείς γίνεται!» ήταν το σχετικό μήνυμα στα social media της Μπάνικ.

Αντίστοιχα η ποδοσφαιρική ομάδα της Σλοβάτσκο μετέφερε εικόνες από την υπερχείλιση του ποταμού Ολσάβα που προκάλεσε πλημμύρα στο προπονητικό της κέντρο:

«Ο ποταμός Olšava ανέβηκε απότομα σήμερα και πλημμύρισε το προπονητήριό μας στο Sady. Λάβαμε προληπτικά μέτρα για τις πλημμύρες στο Στάδιο στο Uherské Hradiště, αλλά πιστεύουμε ότι ήταν περιττή δουλειά και απλώς το ξαναπαίρνουμε πίσω. Κρατήστε σφιχτά και πρόσεχε τον εαυτό σου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.