Πήρε το ντέρμπι του 2ου ομίλου η Μακεδονία Ευκαρπίας

Metrosport Team10 Μαρτίου 2024

Μετά από μια εμφάνιση όχι και τόσο καλή αγωνιστικά αλλά πολύ ουσιαστική από πλευράς βαθμολογιας η Μακεδονία Ευκαρπίας νίκησε στο ντέρμπι κορυφής τους Ακρίτες Β με  3-1. Οι παίκτες του ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΡΑΛΗ ανοιξαν το σκορ στο 6’ με τον Μουχταροπουλο και πέντε λεπτά αργότερα στο 11’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον κορυφαίο της αναμέτρησης ΚΟΚΚΟΤΗ. 

Η ομάδα της ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ έχασε ακόμη 2 καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να τελειώσει το παιχνίδι αλλά η μπάλα κύλησε βασανιστικά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Φώτογλου 

Στην επανάληψη η ομάδα των ΣΥΚΕΩΝ προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια καλή φάση μπροστά από την εστία του ΓΚΑΤΣΟΥ. 

Σε αντίθεση μέ τους γηπεδούχους να κάνουν 3 τα τέρματα τους στο 58’ με τον ΚΟΥΓΚΛΗ ο οποίος είχε 6 λεπτά αργότερα και οριζόντιο δοκάρι μετά από φάουλ που εκτέλεσε λίγο έξω και πλάγια της μεγάλης περιοχής. Η φιλοξενούμενη ομάδα των ΑΚΡΙΤΩΝ μείωσε στο 70’ με τον ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟ με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο γαμα της εστίας του ΓΚΑΤΣΟΥ. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ 3-1 με την παρουσία 150 και πλέον φιλάθλων που αποζημιώθηκαν από το θέαμα που παρακολούθησαν. 

Άριστη η διαιτησία του κ.ΠΑΛΑΣΚΑ με βοηθούς τους ΠΑΛΑΜΑ και ΤΣΕΤΣΟ. Παρατηρητής ήταν ο κ.ΔΟΥΒΕΛΕΚΗΣ και γιατρός του αγώνα που ευτυχώς δεν χρειάστηκε η συνδρομή του ο κ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΣ. Οι συνθέσεις των ομάδων: ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ: Γκατσος Μ. Τεμπεσιρης Κουκουτζελης Μουχταροπουλος Γκατσος Δ Ζωγράφος Γκατσος Ν. Κόκκινος Κοκκοτης Κουγκλης Πασχαλιδης. Έπαιξαν και οι: Ελευθεριάδης Ψωμας Κικης Ζησιος Μενεγατος.

 ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ Β’ ΟΜΑΔΑ : Φωτογλου Πηγασης Αλεξιάδης Ζαπρης Καραβερβερης Μικροπουλος Μαυριδης Ντούβας Αποστολιδης Κυπριανίδης Βλάσσιος Έπαιξαν και οι: Μπιθυζης Θεοδωρίδης Ασλανιδης Ταταβελης Κορώνης



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.