Πήρε Πέττα ο Καμπανιακός

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Σε ακόμα μία ποιοτική προσθήκη προχώρησε ο Καμπανιακός εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό του τον Ραφαήλ Πέττα. 

Ο 28χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Έσπερο στις τοπικές κατηγορίες. Ακολούθησαν ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός, ο ΑΠΣ Ζάκυνθος με τον οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Β’ Εθνική, για να έρθει η μεταγραφή στον Α.Ο. Κατασταρίου με τον οποίο αγωνίστηκε όπως και με τον Ζακυνθιακό στη Γ’ Εθνική. 

Το 2019 μετακόμισε στην Αριδαία όπου φόρεσε τη φανέλα του Αλμωπού για μια τετραετία φτάνοντας να γίνει και αρχηγός της Ομάδας. Με τον Αλμωπό τη σεζόν 2019–20 στέφθηκε πρωταθλητής 4 αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου στον 2ο όμιλο της Γ´ Εθνικής, αγωνίστηκε την επόμενη σεζόν στην Football League ενώ τις αγωνιστικές περιόδους 2021-2022 και 2022-2023 αποτέλεσε ηγετική φυσιογνωμία του ρόστερ που έλαβε μέρος στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Τελευταίος του σταθμός πριν ενταχθεί στο Σύνολο του Κώστα Γεωργιάδη ήταν την περσινή αγωνιστική περίοδο η Νίκη Βόλου με την οποία είχε ένα γεμάτο πρωτάθλημα και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι Βολιώτες να τερματίσουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Η Οικογένεια του Καμπανιακού καλωσορίζει τον Ραφαήλ Πέττα και του εύχεται μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία κι επιτυχίες!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.