Πήρε Πανίδη ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα μεταγραφή για τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου ενόψει του Πρωταθλήματος της Super league 2 αποτελεί ο σέντερ φορ Δημήτρης Πανίδης.
Ο Πανίδης έχει αγωνιστεί στην Κ19 του ΠΑΟΚ, στους Μπέμπηδες και τον ΑΟ Τρίκαλα ενώ τελευταία αγωνίστηκε στην SL2 με τον ΠΑΟΚ Β΄. Μάλιστα, με την Κ19 ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει και συμμετοχές στο UEFA Youth League.

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του αγώνα κυπέλλου με την Κηφισιά στην Αθήνα. Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν μετά το νικηφόρο παιχνίδι του Ευόσμου και το χθεσινό ρεπό και μπήκαν στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων, με τον καιρό σήμερα να είναι βροχερός και σύμμαχος στις προσπάθειες τους, ενώ και η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά σε σχέση πάντα με τις προηγούμενες ημέρες.

Η προπόνηση διεξήχθη υπο τις οδηγίες του Χρήστου Ζαρογιάννη στα βοηθητικά γήπεδα στο Νέο Κεραμίδι. Μπορεί χθες να έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος αλλά η έναρξη του αργεί ακόμη, γι αυτό και η ομάδα του Γιώργου Κυριαζή δουλεύει για να προετοιμαστεί σωστά για την Κυριακάτικη αναμέτρηση. Ο έμπειρος τεχνικός παρακολουθεί προπονητικά σεμινάρια και θα απουσιάσει αυτή την εβδομάδα απο τις προπονήσεις της ομάδας του.

 Άπαντες πλέον έχουν το βλέμμα στραμμένο στο Κυριακάτικο παιχνίδι κυπέλλου με την Κηφισιά. "Παιχνίδι με παιχνίδι το καθένα με τη σειρά του" λένε και έχουν δίκιο οι άνθρωποι της ΠΑΕ του Νέου Κεραμιδίου.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.