Πήρε Κολλαρά και Σέχου ο Καμπανιακός

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Ο Άρης Κολλαράς αποτελεί νέα μεταγραφική προσθήκη του Καμπανιακού ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. 

Ο Κώστας Γεωργιάδης θα μπορέσει να βρει μέσα από το πρόσωπο του 28χρονου Καβαλιώτη λύσεις τόσο στο αριστερό άκρο όσο και στο κέντρο της άμυνας.
Αποτέλεσε σε μικρή ηλικία παίκτη της Ξάνθης στην οποία αφού αγωνίστηκε στην Κ21, στη συνέχεια προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα. Επόμενο σταθμό στην καριέρα του αποτέλεσε ο Παναργειακός στον οποίον αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο και τον Ιανουάριο του 2018 μεταγράφηκε στον Αήττητο Σπάτων. Ακολούθησαν Ιωνικός, Καβάλα, Αλμωπός Αριδαίας, Βέροια πριν φτάσουμε στην περσινή αγωνιστική περίοδο όπου φορούσε τη φανέλα του Αιολικού.
Ο 28χρονος αμυντικός έχει πληθώρα παραστάσεων από τις επαγγελματικές κατηγορίες και σίγουρα θα συνδράμει σημαντικά ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Η Διοίκηση του Συλλόγου τον καλωσορίζει και του εύχεται μια αγωνιστική περίοδο γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες

Ο Σέχου στον Καμπανιακό

Η ΠΑΕ Καμπανιακός προχώρησε στην απόκτηση του Εμιλιάνο Σέχου, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.


Ο υψηλόσωμος (1.92μ.) σέντερ μπακ πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Κρήτη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου και του Ρέθυμνο ΠΣ, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στα Χανιά για λογαριασμό του Πλατανιά. 

Αρχικά αγωνίστηκε στην Κ17 και αργότερα στην Κ20 του Συλλόγου, ενώ το 2014 σε ηλικία 16 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα του Πλατανιά που αγωνιζόταν στην Super League. Ο 26χρονος, που υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Νέων της Αλβανίας, μετά τον Πλατανιά μετακόμισε στην Luftetari Gjirokaster η οποία συμμετείχε στην Α’ Εθνική του Αλβανικού πρωταθλήματος με την οποία κατέγραψε 5 συμμετοχές.

Τον Ιανουάριο του 2017 επέστρεψε στα Χανιά για λογαριασμό της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στη Γ’ Εθνική όπου αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο. Ακολούθησε η Καβάλα επίσης στη Γ’ Εθνική, ενώ την σεζόν 2018-19 φόρεσε τη φανέλα της Επισκοπής, για να μετακομίσει ένα χρόνο αργότερα στον ΟΦ Ιεράπετρας όπου έμεινε για δύο αγωνιστικές περιόδους. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Αλμωπός Αριδαίας στο πρωτάθλημα της Super League 2 ενώ από τον Ιανουάριο του 2023 μέχρι τον φετινό Ιούνιο φορούσε την φανέλα των Χανίων στο Νότιο Όμιλο της Super League 2.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.