Πήρε φόρα ο Μακεδονικός και ανέβηκε τρίτος

Δημήτρης Καλαϊτζής26 Νοεμβρίου 2023

Με φόρα από το διπλό στον Βόλο, ο Μακεδονικός επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο της Ευκαρπίας, για την 11η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Super League 2. Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και πλέον στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα. 

Από την άλλη πλευρά, οι ''κοκκινόμαυροι'' γνώρισαν μία ακόμα ήττα στο Πρωτάθλημα που τους αφήνει στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένα λεπτό στο παιχνίδι άνοιξαν το σκορ με τον Τσιλιγγίρη. 

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε με τον Αμπουντού στο 59΄. Ωστόσο, ο Μακεδονικός ανέκτησε το προβάδισμά του χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσουκάνη στο 66΄. 

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μπιανκόνι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Οι συνθέσεις: 

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ, Τσιλιγγίρης, Ραμίρεζ, Ζαφειράκης, Σιμόνι. 

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Κάρδαρης, Αμαραντίδης, Αγκουάντο, Μουμίν, Αλμπάνης, Αμπουντού, Μπλανκ Καζάου, Ντε Τόμας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.