«Πήρα μόνο δύο φανέλες στην καριέρα μου και αυτή του Κουμπαρσί θα μπορούσε να είναι η τρίτη!»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου13 Απριλίου 2024

Ο Κουμπαρσί είναι μαζί με τον Γιαμάλ οι αποκαλύψεις της σεζόν για την Μπαρτσελόνα. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι έκπληκτος από τις εμφανίσεις των δύο νεαρών άσων και, ειδικά, από τον 17χρονο σέντερ μπακ, που είναι μόλις τρεις μήνες στο προσκήνιο και, ήδη, έχει περάσει με επιτυχία μεγάλες αγωνιστικές προκλήσεις, απέναντι σε ποδοσφαιριστές όπως ο Εμπαπέ και ο Ντεμπελέ. 

Έχει στο ενεργητικό του μόλις 15 επίσημους αγώνες με την πρώτη ομάδα και ο Κουμπαρσί θεωρείται, πλέον, βασικός, καθώς συνδυάζει αμυντικές ικανότητες και τακτική προσήλωση. Ο τελευταίος που εντάχθηκε στο... κλαμπ των εντυπωσιασμένων με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό είναι ένας σέντερ μπακ, ο οποίος κάποτε άνηκε στην Μπάρτσα. Τώρα έχει ηγετικό ρόλο στην άμυνα της Κάντιθ. 

Ο λόγος για τον Ράφαελ Χιμένεθ, ο οποίος τόνισε: «Κοιτάξτε, γενικά δεν ζητάω φανέλες. Στην καριέρα μου έχω πάρει μόνο δύο και αυτή του Κουμπαρσί μπορεί να είναι η τρίτη. Σε πέντε χρόνια ζήτησα από τον Χιμένεθ και τον Ντιακαμπί και τώρα, αφού πρώτα πάρω μία αγκαλιά τον Κουμπαρσί, στη συνέχεια, ίσως, τον ρωτήσω αν θέλει να μου δώσει την στολή του. 

Ήθελα να τον δω κόντρα στον Οσιμέν της Νάπολι. Μου άρεσε πολύ. Η Μπάρτσα έχει σέντερ μπακ για πολλά χρόνια. Μόλις στα 17 του τον... αγαπώ ως αμυντικό και θέλω να συνεχίσει έτσι. Είμαι στόπερ και είναι πολύ ωραίο να βλέπεις έναν τέτοιο κεντρικό αμυντικό».

Επίσης, τόνισε ότι θαυμάζει και τον 16χρονο Γιαμάλ: «Φαίνεται σαν να παίζει στην... αυλή του σχολείου του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.