Πιο φτωχός παραγοντικά ο ΠΑΟΚ: «Έφυγε» ο Στράτος Βουζούκος

Γιώργος Καστάνης11 Δεκεμβρίου 2023

Ένας από τους πλέον αγαπητούς παράγοντες που προσέφεραν στον ΠΑΟΚ, ο Στράτος Βουζούκος δεν είναι πλέον μαζί μας. “Ταξίδεψε” στην γειτονιά των Αγγέλων, μετά από μεγάλη “μάχη” με την επάρατη νόσο. Κόλλησε κορωνοϊό το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτό του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα. 

Υπερήφανος, παθιασμένος ΠΑΟΚτσής, αταλάντευτος στις απόψεις του για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ, ισχυρό που θα διεκδικεί τίτλους και επιτυχίες. Υπηρέτησε ανιδιοτελώς στην διοίκηση με πρόεδρο τον αείμνηστο Πέτρο Καλαφάτη το 2001. Και ήταν παρών στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 2001 στην παλαιά Νέα Φιλαδέλφεια, όταν ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε επί του Ολυμπιακού με σκορ 4-2.  

Ποιο ήταν το μεγάλο του παράπονο, το τελευταίο χρονικό διάστημα; Δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει ούτε από την τηλεόραση τους δύο πρόσφατους θριάμβους του ΠΑΟΚ. Στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και το εμφατικό 2-4. Και στην Φρανκφούρτη επί της Άϊντραχτ με σκορ 1-2 που έδωσε την απευθείας πρόκριση στους “16”.  

Η εξώδιος ακολουθία του Στράτου Βουζούκου που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 78 ετών, θα γίνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 16:30 στα κοιμητήρια της Θέρμης.  

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Και στον αδελφό του Χρήστο Βουζούκο που μας είπε: “Πέταξε ψηλά, ένας αυθεντικός ΠΑΟΚτσής”.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, από τον όμιλο Metromedia.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.