Πιο «απελευθερωμένος» από ποτέ ο Κλοπ στο πάρτι αποχαιρετισμού του- Έλιωσε στο χορό!

Metrosport Team22 Μαΐου 2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκλαψε με μαύρο δάκρυ στο πάρτι αποχαιρετισμού του. Τουναντίον είχε πολλά κέφια, χορεύοντας ατελείωτα μαζί με τους παίκτες της Λίβερπουλ. Μάλιστα, πολλά ήταν και τα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν από την ξέφρενη βραδιά, με τον προπονητή να πρωταγωνιστεί σε όλα τα βίντεο.


Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά από εννέα χρόνια είπε «αντίο» στην αγαπημένη του Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» στο τελευταίο παιχνίδι του Γερμανού στον πάγκο πήραν τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Γουλβς και αποχαιρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο τον 56χρονο.

Με τον τελευταίο αγώνα του στον πάγκο της Λίβερπουλ κόντρα στη Γουλβς, στήθηκε μια μικρή τελετή αποχαιρετισμού,  με όλους τους παίκτες της ομάδας να δίνουν το παρών. 

Σε κάποιο σημείο ο θρύλος των «κόκκινων», Τζον Μπαρνς, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να ραπάρει, καλώντας τον Κλοπ στην πίστα για να χορέψει. Ο 56χρονος άλλο που δεν ήθελε, αφού αμέσως ανέβηκε και άρχισε τον χορό με τους παρευρισκόμενους να απαθανατίζουν τη στιγμή με τα κινητά τους.

Το κέφι έφτασε στο απροχώρητο, όταν ο Γερμανός αποφάσισε να χορέψει με τους παίκτες του, με τον Ντάργουν Νούνιες, να τον... σπρώχνει στη μέση για να αρχίσει τη γιορτή. Το βίντεο που βγήκε στη φόρα μάλιστα σταμάτησε τις όποιες φήμες ήθελαν τους δύο να μην έχουν καλές σχέσεις, ειδικά μετά το βίντεο που φαίνεται ο Ουρουγουανός να μην τον χειροκροτεί την ώρα που έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.