Πινγκ-πονγκ Γιαννακόπουλου - Αγγελόπουλων με καταγγελίες!

Metrosport Team08 Ιουνίου 2024

Εκατέρωθεν δηλώσεις και ανακοινώσεις περιλαμβάνει το περιθώριο του game 2 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τους τελικούς της Stoiximan Basket League, μετά και τη νέα νίκη των Πειραιωτών που έκαναν το 2-0 στη σειρά των μεταξύ τους παιχνιδιών και χρειάζονται ακόμα μία νίκη για να εξασφαλίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αρχικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: "Σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να σταθούμε μία φορά στη δράση και όχι στην αντίδραση. Ας αφήσουμε τις αηδίες και να δούμε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί πάνω στο παρκέ. Εκεί να γίνει έρευνα και να επέμβουν οι Αρχές.", τοποθέτηση που προκάλεσε την αντίδραση της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία τόνισε πως θα κινηθεί νομικά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε με ανακοίνωση της που ανέφερε «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα κατάπτυστα, εμετικά και απειλητικά λέει κατά της Κυβέρνησης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των διαιτητών του δεύτερου τελικού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Παράλληλα περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Κυβέρνηση και της ηγεσίας του ελληνικού αθλητισμού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.