Πήλιο: Απείλησε με όπλο γείτονα που τον κατήγγειλε στην Πολεοδομία

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Άνδρας σε χωριό του Πηλίου έκανε τη ζωή του 75χρονου γείτονά του «κόλαση», αφότου εκείνος κατήγγειλε στην Πολεοδομία τις αυθαιρεσίες του.

 Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να πυροβολεί έξω από το σπίτι του γείτονα για να τον τρομοκρατεί, ενώ κατά τη δίκη του την Τετάρτη (5/6), ο 55χρονος ισχυρίστηκε στις Αρχές πως ο 75χρονος καταγγέλλει τις αυθαιρεσίες, γιατί θέλει να του καταπατήσει 500 τετραγωνικά από την αυλή του.

 Όπως αναφέρει το gegonota.news, οι ισχυρισμοί εξόργισαν την έδρα, με τον εισαγγελέα να τονίζει στην αγόρευσή του πως όσα δηλώνει ο κατηγορούμενος είναι «παραληρηματικά και αδιανόητα ψεύδη».

 Απειλές και εκβιασμοί

Το περασμένο Σάββατο ο 55χρονος που είχε λάβει ήδη στα χέρια του μια αγωγή, πήρε ένα από τα όπλα του και άρχισε να πυροβολεί για εκφοβισμό στον αέρα. Την Κυριακή το πρωί πήγε και απείλησε τον γείτονά του και τον εξύβρισε. «Θα σας σκοτώσω» τον απειλούσε, με τον 75χρονο να καλεί την αστυνομία και τις καταγγελίες να συνεχίζονται, ώσπου συνελήφθη.

 Πρόστιμο και 3 μήνες με αναστολή 

Και η σύζυγος του 55χρονου κατά τη δίκη τον υπερασπίστηκε λέγοντας πως δεν έκανε τίποτα από όσα κατηγορείται και πως δεν πυροβόλησε. Τελικά, ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε με πρόστιμο 250 ευρώ και 3 μήνες με αναστολή και ο 75χρονος στον οποίο είχε κατατεθεί μήνυση για ψευδή καταμήνυση αθωώθηκε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.