Πηγή Δεβετζή: Η... κατάρα της τελετής έναρξης και η συνεργασία με τον Άρη

Metrosport Team13 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η Πηγή Δεβετζή, με την Ολυμπιονίκη να μιλάει αναφορικά με την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, τους σημαιοφόρους αλλά και την ''κατάρα'' που τους συνοδεύει.

Αρχικά ανέφερε για τους σημαιοφόρους: «Είναι μια χαρά τα παιδιά, αλλά εγώ έχω μία προκατάληψη για όσους είναι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Όταν ήμουν εγώ δεν ήθελε κανένας να πάει γιατί δεν πήγαινε καλά στους αγώνες, εγώ είχα αρνηθεί να πάω στην τελετή έναρξης, αλλά μπήκα στην τελετή λήξης. Ευχόμαστε τα παιδιά να πάνε καλά , αλλά μακριά από την τελετή έναρξης. Ας κάνουν τον σταυρό τους τα παιδιά και θα πάνε όλα καλά».

Προσθέτοντας: «Το Παρίσι είναι μία υπέροχη πόλη, η Γαλλία μία υπέροχη χώρα, νομίζω θα είναι άκρως πετυχημένοι οι Ολυμπιακοί Αγώνες».

  • Για μία συνεργασία που είχε προαναγγελθεί με τον Άρη: 

«Είχα έρθει για μία συνεργασία με τον Άρη πριν χρόνια, αλλά μετά εξαφανίστηκαν οι άνθρωποι που είχα επικοινωνήσει, μάλλον δεν θα είχαν κάποιο πλάνο και δεν ασχολήθηκα και εγώ. Γινόταν χαμός από φίλους του Άρη, είχα δεχθεί πολλά μηνύματα, αλλά δεν προχώρησε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.