Πιέζει πλέον ο χρόνος τον ΠΑΟΚ...

Metrosport Team24 Ιουνίου 2023

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Ο ΠΑΟΚ μετρά πλέον αντίστροφα για το ταξίδι του στην Ολλανδία και στο Τέχελεν για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, παρόλα αυτά, πλην του Χικάμ Κανίς και της επιστροφής δανεικών παικτών (Τσιγγάρας, Τζίμας, Βρακάς), δεν έχει κάνει ακόμη τις μεταγραφικές των παικτών πρώτης γραμμής που ζήτησε ο Λουτσέσκου.

Ο Δικέφαλος είναι σε παράλληλες διαπραγματεύσεις για τις τέσσερις θέσεις που ζήτησε ο Ρουμάνος τεχνικός να καλυφθούν άμεσα (φορ, χαφ, εξτρέμ και αριστερός μπακ), ορισμένοι στόχοι εμφανίζεται να είναι κοντά, ωστόσο, τίποτα δεν έχει φτάσει ακόμη-τουλάχιστον μέχρι χθες αργά το απόγευμα-σε επίπεδα οριστικής συμφωνίας με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία στις τάξεις του κόσμου.

Πλέον απομένουν λιγότερο από δέκα μέρες μέχρι το ταξίδι στην Ολλανδία και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει επιτέλους να πατήσει το γκάζι και να τελειώσει βασικά ντιλ που θ\α κάνουν και τον προπονητή του να νιώσει πιο άνετα βλέποντας περισσότερες διαθέσιμες λύσεις ενόψει των αγώνων με την Μπεϊτάρ.

Οι επαφές με φορ και το παράθυρο για Γκαμπιαντίνι

Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, το βασικότερο «θέλω» του Λουτσέσκου είναι η απόκτηση βασικού φορ. Ο Μπότο συνεχίζει τις επαφές με υποψήφιους στόχους και είναι εκεί που ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος. Δεν έχει διαρρεύσει κάποιο νέο όνομα, ωστόσο, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι δεν έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Γκαμπιαντίνι και πώς μπορεί να γίνει νέα πρόταση με κλειστό τριετές, όπως ζητά ο παίκτης. Στην Ιταλία, πάντως, τα ρεπορτάζ έχουν… αποσύρει σχεδόν ολοκληρωτικά το όνομα του ΠΑΟΚ από τους υποψήφιους μνηστήρες του Ιταλού.

Μπάμπα ή Ντάλμπερτ για μπακ

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του αριστερού μπακ, ο ΠΑΟΚ έχει δύο βασικές επιλογές. Η μία είναι ο Ντάλμπερτ που δεν αποφάσιζε να απαντήσει στον Δικέφαλο και έχει περιπλέξει τα πράγματα. Ο Βραζιλιάνος φέρεται να έχει πρόταση και από την πατρίδα του (πιθανόν την Βάσκο ντα Γκάμα) και γι’ αυτό μελετά ακόμη τα δεδομένα, κάτι που δυσκολεύει την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης με τον ΠΑΟΚ. Πιο βατή η περίπτωση του Ραχμάν Μπάμπα που έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ και, κατά πάσα πιθανότητα, θα επιδιωχθεί να μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι για να έρθει και πάλι στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.