Πιερικός: Τετράδα μεταγραφών και αναχώρηση για την Πτολεμαΐδα

Χρήστος Λιάπης08 Αυγούστου 2024

Νέες μεταγραφές για τον Πιερικό που τον ισχυροποιούν και άλλο ενόψει της συμμετοχής του στη Γ’ Εθνική.

Πήρε τον 25χρονο επιθετικό μέσο Habib Makanjuola που έχει χριστεί διεθνής με την ομάδα U17 της Νιγηρίας και έχει αγωνιστεί στην ομάδα U18 της Chelsea, στην U21 της Leicester, καθώς και στις επίσης αγγλικές Σκάνθορπ, Ίλκενστον και Κέτερινγκ.

Πήρε τον 19χρονο Ιρλανδό κεντρικό αμυντικό Patrick Baranyai που έχει χριστεί διεθνής με την U19 της χώρας του και έχει αγωνιστεί στην Galway United και την ισπανική Hercules.

Ακόμη εντάσσει στο δυναμικό του τον 19χρονο κεντρικό μέσο George Isiage που ειναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ουγκάντα U19 και έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Brooke House στην πατρίδα του. Ακόμη πήρε τον 18χρονο επιθετικό Alix Yigga

Που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα U18 της Ουγκάντα και έχει αγωνιστεί στην KCCA FC της πατρίδας του.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πιερικού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης 7 Αυγούστου για την Πτολεμαΐδα, όπου μέχρι τις 14 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας από τον προπονητή, Περικλή Αμανατιδη και του συνεργάτες του.

Οι "μελανοκευκοι" έκαναν την πρώτη του προπόνηση το απόγευμα, ενώ για τις 13 του μήνα είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό της σεζόν με αντίπαλο την ΑΕ Κηφισιάς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.