ΠΑΟΚ: Πιάνει δουλειά και ο Αντρέι Φεντσένκοφ, επαφές Μπότο με ατζέντηδες

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ενισχυμένος και με την παρουσία του ανθρώπου που έφερε μαζί του από την Σαχτάρ για να δουλέψει στον ΠΑΟΚ θα είναι πλέον στην καθημερινότητά του ο Ζοσέ Μπότο. 

Ο Ουκρανός Αντρέι Φεντσένκοφ που υπήρξε αρχισκάουτερ της ομάδας του και αναλαμβάνει ίδιο ρόλο και στον Δικέφαλο ήταν προγραμματισμένο να έρθει στην Θεσσαλονίκη μέσα στο ΣΚ και προφανώς και για τον 25χρονο συνεργάτη του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή θα ισχύσει ότι και για τον ίδιο. 

Θα έχει μία γνωριμία με τα στελέχη της ΠΑΕ και ιδιαίτερα με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (περισσότερο από όλους, φυσικά, με τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ με τα οποία θα συνεργάζεται). 

Δεν αποκλείεται, βέβαια, ο Φεντσένκοφ να έχει ήδη σηκώσει μανίκια για τον ΠΑΟΚ και να κάνει δουλειά και από το εξωτερικό που βρισκόταν, σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Μπότο. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ έχει πλέον στο δυναμικό του του ένα ακόμη καθαρά ποδοσφαιρικό στέλεχος για τις αυξημένες ανάγκες προχθές.

Επαφές Μπότο με ατζέντηδες

Αξίζει, ακόμη να επισημανθεί ότι μέσα στις επόμενες μέρες, ο Μπότο θα αρχίσει και κατ’ ιδίαν επαφές με διάφορους ατζέντηδες, κυρίως εκείνους που εκπροσωπούν παίκτες του ΠΑΟΚ και με τους οποίους, βάσει ρόλου, θα πρέπει να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της “Μ” και του metrosport.gr, η έλευση του Πορτογάλου στον ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει μία έντονη κινητικότητα στον χώρο των ατζέντηδων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιδιώκουν να κλείσουν ραντεβού με τον 55χρονο Πορτογάλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.