Σε τουρνουά η ακαδημία του Καμπανιακού, πετυχημένο τουρνουά στη Χαλκηδόνα

Metrosport Team29 Μαΐου 2024


Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα 21α Εξηνταφώτεια προς τιμήν του Παντελή Εξηνταφώτη στη Χαλκηδόνα

32 ομάδες και 78 τμήματα πέρασαν από το γήπεδο αυτές τις δύο μέρες οι οποίες ήταν γεμάτες ποδόσφαιρο για τους μικρούς μας φίλους. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε αυτήν την προσπάθεια μας. Την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Χαλκηδόνας, των αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων που μερίμνησαν για την καθαριότητα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου και τις εργασίες που έγιναν στο γήπεδο μας

τον πρόεδρο του χωριού μας Κώστα Τατούλη, τον πολιτιστικό σύλλογο, τις ομάδες και τους προπονητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και τους χορηγούς μας που βοήθησαν όσο μπορούσε ο κάθε ένας. Ακόμη το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει στους ανθρώπους που θυσίασαν προσωπικό χρόνο ώστε να είναι όλα στην εντέλεια και δεν είναι άλλοι από τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μας. Παντελή δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» αναφέρουν οι ιθύνοντες της Αναγέννησης.

Σε τουρνουά η ακαδημία του Καμπανιακού

Δεν σταματάνε οι αγωνιστικές δραστηριότητες για τα Τμήματα Υποδομής του Καμπανιακού με τα μικρότερα ηλικιακά να λαμβάνουν μέρος σε τουρνουά και τα μεγαλύτερα να δίνουν φιλικούς αγώνες.

Η Ακαδημία του Καμπανιακού με τρία τμήματά της συμμετείχε στο τουρνουά του Ωραιοκάστρου το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο τέτοιες μέρες. Τα Τμήματα Κ8, Κ9 και Κ11 έδωσαν αγώνες σε ομίλους των τεσσάρων ομάδων αποσπώντας το χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων καθώς είχαν πολύ θετική εικόνα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα ακολουθώντας τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του τουρνουά, κάθε τμήμα συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και τα παρέδωσε στον εθελοντισμό οργανισμό "Συνυπάρχω", του οποίου άνθρωποι βρίσκονταν εκεί καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.

Το Τμήμα Κ10 της Ακαδημίας έλαβε μέρος το απόγευμα του Σαββάτου στο Τουρνουά του Περιβολακίου δίνοντας κι αυτό παιχνίδια σε όμιλο των τεσσάρων ομάδων με την μία από αυτές να είναι ο ΠΑΟΚ με την εικόνα τους να είναι για ακόμα μια φορά πολύ καλή. Η Κ13 του Συλλόγου φιλοξένησε την αντίστοιχη του Αγίου Αθανασίου στο Μυγδώνιο Αθλητικό Κέντρο το πρωί της Κυριακής ενώ Κ14 και Κ16 έδωσαν φιλικά παιχνίδια στις Συκιές με τους Ακρίτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.