Δεν είναι αποτυχία η ισοπαλία, ούτε αλλάζει τα δεδομένα. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον στόχο του

Γιώργος Ζαΐρης10 Νοεμβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ είναι και μαθηματικά στην επόμενη φάση των ομίλων Conference League. Το ποια θα είναι αυτή θα κριθεί στις 30 Νοεμβρίου στην Γερμανία. Αν δηλαδή θα χρειαστεί να δώσει δυο παιχνίδια για να πάει στους «16» ή θα βρεθεί απευθείας εκεί ως πρώτος του ομίλου του.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως ο Δικέφαλος έχει εξασφαλίσει την παρουσία του και στο νέο ημερολογιακό έτος στην Ευρώπη. Φυσικά και η ισοπαλία με την Αμπερντίν δεν άρεσε αλλά δεν ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ και αυτό πρέπει να το αντιληφθούμε άλλο. Κέρδιζε την Αμπερντίν πάλι για την ισοπαλία ή τη νίκη θα πήγαινε στη Γερμανία. Ισοπαλία με την Αμπερντίν πάλι για αυτό πάει. Και πάλι ως πρωτοπόρος. Επομένως μην το κουράζουμε πολύ, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε αήττητος στην Ευρώπη, είναι και μαθηματικά στην επόμενη φάση. ΤΕΛΟΣ!

Επίσης είναι και ο τρόπος που δεν κερδίζεις ένα ματς. Ναι αν ο ΠΑΟΚ είχε κακή απόδοση να δεχθώ την όποια δυσαρέσκεια. Αλλά δεν νομίζω πως ο ΠΑΟΚ δεν προσπάθησε, δεν δημιούργησε. Ναι δέχθηκε ένα κρύο γκολ στην αρχή. Δέχθηκε και ένα ωραίο σε εκτέλεση που αν το πετύχαινε παίκτης του ΠΑΟΚ θα το είχαμε... αφίσα!

Χθες είδαμε και πάλι και κυρίως στο πρώτο μέρος έναν εξαιρετικό Τάισον να οργώνει την πλευρά με τον Μπάμπα. Είδαμε και ένα σεντερφορίσιο γκολ από τον Σαμάτα που μπορεί να μην έδωσε τη νίκη αλλά στον ίδιο πρέπει να δώσει αυτοπεποίθηση ώστε να βοηθήσει την ομάδα.

Αυτό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΟΚ την Κυριακή να κερδίσει τον Παναιτωλικό. Εκεί θα πονέσει μια γκέλα και θα πάει στράφι ο θρίαμβος στο Γ. Καραϊσκάκης. Το πρόσημο για τον ευρωπαίο ΠΑΟΚ είναι θετικό. Εντεκα ματς στην Ευρώπη χωρίς ήττα ο Δικέφαλος. Δεν μπορείς να το προσπερνάς ούτε να το απαξιώνεις επειδή χθες ήρθε ισόπαλος με την Αμπερντίν!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.