Πετρούλα Κωστίδου: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι του καιρού του Star

Metrosport Team26 Αυγούστου 2024

Εμφάνιση και... στιλ φαίνεται πως έχει αλλάξει η Πετρούλα Κωστίδου, το κορίτσι του εναλλακτικού δελτίου καιρού που ανέβασε το θερμόμετρο με τις καυτές εμφανίσεις της.

Περνώντας τα χρόνια, η Πετρούλα αποχώρησε από την τηλεόραση και συγκεντρώθηκε στις σπουδές της, με αποτέλεσμα πλέον να παίρνει το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία.

Μάλιστα, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και αν και έχει προφίλ στα social media δεν ανεβάζει εδώ και αρκετά χρόνια σχεδόν τίποτα. 

Μιλώντας στο «ΟΝ time», η μητέρα της Πετρούλας δήλωσε περήφανη για την κόρη της, σχολιάζοντας ότι το παιδί της προοδεύει και δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι του καιρού. 

«Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου. Νιώθω όπως θα ένιωθε κάθε μάνα που το παιδί της προοδεύει. Αυτήν τη στιγμή είναι μια άριστη φοιτήτρια. Εγώ είμαι εδώ και την υποστηρίζω. Ό,τι θέλει, είμαι εδώ. Η μαμά είναι εδώ για την εξέλιξή της. Η Πετρούλα ήταν πάντα μετρημένη, δεν προέτρεχε σε σκέψεις. 

Κάνει αυτό που κάνει και εκ του αποτελέσματος κρίνεται η εξέλιξη του επαγγέλματος που έχει επιλέξει να κάνει. Η εξέλιξή της θα φανεί από αυτό. Η Πετρούλα πιστεύει σε αυτά που κάνει. Το παιδί αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εγρήγορση. Διαβάζει δεκαοκτώ ώρες την ημέρα.

Η Πετρούλα ήταν πάντα αξιοπρεπής στη δουλειά της. Έχει γράψει ιστορία στον καιρό. Αυτά όμως έγιναν όταν ήταν δεκαοκτώ χρόνων. Τώρα δείχνουμε στην κοινωνία πως εξελισσόμαστε, όχι μόνο η Πετρούλα, αλλά όλα τα παιδιά, κι εμείς», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Photo credits: dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.