Ο Πέτρος Κόκκαλης για Μαρινάκη, τον Σωκράτη και την ΕΠΟ

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2023

Για πολλά θέματα μεταξύ των οποίων η σχέση του Ολυμπιακού με τη διαιτησία, ο πατέρας του Σωκράτης , αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε στην εφημερίδα «Φως των σπορ» ο Πέτρος Κόκκαλης, σημειώνοντας για το αν οι Πειραιώτες θα πάρουν φέτος τον τίτλο, «Μακάρι! Ακόμα είναι νωρίς, αλλά βλέπω ότι η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή, πιο ζωντανή. Πιστεύω ότι θα το πάρει. Ελπίζω ότι θα το πάρει».

Για τις σχέσεις της οικογένειάς του με τον Μαρινάκη: «Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ουδέν νεότερο…»

Για το αν κάνει πόλεμο η οικογένεια Κόκκαλη στον Ολυμπιακό κι αν μπορούσε ο πατέρας του να ελέγξει τη διαιτησία: «Η οικογένεια Κόκκαλη είναι κατά του πολέμου. Και είναι γελοίο να το σκέφτεται κάποιος αυτό. Όσο για το άλλο που είπες, άλλη δουλειά δεν είχε ο πατέρας μου να ασχολείται με την ΕΠΟ…»

Για το τι έχει να χωρίσει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού: «Εγώ δεν έχω να χωρίσω τίποτα».

Για το αν είναι αισιόδοξος για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι στο χέρι των ιδιοκτητών των ομάδων».

Για το αν πάρει το πρωτάθλημα φέτος ο Ολυμπιακός: «Μακάρι! Ακόμα είναι νωρίς, αλλά βλέπω ότι η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή, πιο ζωντανή. Πιστεύω ότι θα το πάρει. Ελπίζω ότι θα το πάρει».

Για το αν έχει κλάψει για τον Ολυμπιακό και πότε: «Βεβαίως. Στον χαμένο τελικό του Τελ Αβίβ. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι για να κλαίμε. Ο Ολυμπιακός είναι για να χαιρόμαστε. Υπάρχουν άλλα στη χώρα για να κλαίμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.