Πετρόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ στη μάχη του τίτλου, ρυθμιστής ο Άρης»

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Αντώνης Πετρόπουλος, και μίλησε για την αποχή των διαιτητών αλλά και το ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Superleague.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: Για την αποχή των διαιτητών: «Εγώ όταν έπαιζα ποδόσφαιρο, παίζαμε μόνο με Έλληνες διαιτητές. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κακές διαιτησίες και έτσι ήρθαν οι ξένοι και το VAR, όπως και η οπαδική βία. Αυτά μόνο κακό κάνουν στις ομάδες. Δεν είναι εύκολο να κυκλοφορείς με αστυνομική συνοδεία, είτε είσαι διαιτητής είτε είσαι ποδοσφαιριστής. Πρέπει να καθαριστεί το μυαλό μας για να κάνουμε όλη τη δουλειά μας. Τα τελευταία χρόνια γίνεται ενδιαφέρον πρωτάθλημα, οπότε θα υπάρχει περισσότερη πίεση και στους διαιτητές».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1: «Υπάρχει μια σταθερότητα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ μετά το Καραϊσκάκη έκανε μεγάλες νίκες και παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Έχει δέσει ένα κορμό και αυτό φαίνεται στο γήπεδο, είναι από κοντά στη μάχη του τίτλου στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός έχει κρατήσει τον κορμό και τον ίδιο προπονητή, επιστρέφει και ο Αϊτόρ, πιστεύω θα έχουμε πολύ καλό πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να ξεγράψουμε τον Ολυμπιακό παρά τα ατυχή αποτελέσματα και την αλλαγή προπονητή. Ο Αρης έχει βελτιωθεί μετά την αλλαγή προπονητή, θα είναι ρυθμιστής στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.