Πετρονικολός: «Θέλουμε να διατηρηθούμε ψηλά, στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο»

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Ιανουαρίου 2024

Η Δόξα Ρετζικίου αποχαιρέτησε με νίκη το 2023 που τη φέρνει στη δεύτερη θέση και στο -5 από την κορυφή του 2ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ. Η ομάδα του Χρήστου Πετρονικολού θέλει να ξεκινήσει τη χρονιά, όπως έκλεισε την προηγούμενη. Το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕ Φιλύρου, για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. 

Ο προπονητής της Δόξας που επιστρέφει ως αντίπαλος στο Φίλυρο, δήλωσε χαρακτηριστικά στο metrosport.gr: ''Είμαι πολύ χαρούμενος που κλείσαμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας για το 2023. Μία νίκη που μας φέρνει στην πρώτη τριάδα του Πρωταθλήματος. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τους παίκτες μου όχι μόνο για τα αποτελέσματα, αλλά για τη δουλειά και τη συνέπεια που δείχνουν τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες''.

Για το ποιες ομάδες ξεχωρίζετε από τον όμιλο:

''Έχουν ξεχωρίσει πέντε ομάδες από τον όμιλο και ανάμεσα σε αυτές είναι και η δική μου. Εμείς θέλουμε να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κάποιες ομάδες θα ενισχυθούν για να παρουσιαστούν πιο δυνατές στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος, ενώ κάποιες άλλες μπορεί να παρουσιαστούν τελείως διαφορετικές μετά την αποχή λόγω των εορτών''.

Για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς που σας θέλει να επιστρέφετε ως αντίπαλος στο Φίλυρο:

''Θέλω το 2024 να είναι μία χρονιά πετυχημένη για την ομάδα μου. Όσον αφορά για το εναρκτήριο ματς που μας βρίσκει εκτός έδρας απέναντι στην πρώην ομάδα μου, την ΑΕ Φιλύρου, εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι που ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να το ευχαριστηθεί και το κυριότερο να μην υπάρχουν τραυματισμοί για τις δύο ομάδες''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.