Πετρονικολός: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όπου παίζουμε πάμε για τη νίκη»

Δημήτρης Καλαϊτζής25 Οκτωβρίου 2024

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Δόξα Ρετζικίου στο Παρθένι, καθώς αν και βρέθηκε να προηγείται 0-3, τελικά επικράτησε 2-3 του Θρίαμβου και έφτασε τους δέκα βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές. 

Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Πετρονικολός, δήλωσε χαρακτηριστικά στο metrosport.gr:

«Παρόλο τις σημαντικές απουσίες παικτών που είχαμε καταφέραμε να μπούμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και να προηγηθούμε με 0-3. Ο αντίπαλος όπως ήταν φυσιολογικό πήρε ρίσκα βγάζοντας αντίδραση και στο καλό του διάστημα κατάφερε να μειώσει σε 2-3 και να φέρει το παιχνίδι σε απόσταση ενός τέρματος όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.  

Εμείς αλλάξαμε λίγο την προσέγγιση μας στο δεύτερο ημίχρονο και διαχειριστήκαμε το παιχνίδι σωστά φτάνοντας κοντά και σε τέταρτο γκολ σε αρκετές περιπτώσεις. Εν τέλει δεν άλλαξε κάτι και φύγαμε νικητές με σκορ 2-3 απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και έδρα.  

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και την σημαντική νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Παρθενίου χωρίς τραυματισμούς και τους ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία. Για την επόμενη μέρα όπως έχω ξαναπεί, σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου και έδρας ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.