Πετρονικολός: Ο απολογισμός και οι βλέψεις για τη νέα χρονιά

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Μαΐου 2023

Η δεύτερη απόπειρά του σε ανδρική ομάδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο λόγος για τον Χρήστο Πετρονικολό, ο οποίος μαζί με τον συνεργάτη του Απόστολο Κομπόλια, ανέβασαν τη Δόξα Καλυβών στην Α1 κατηγορία της Χαλκιδικής. 

Ο νεαρός προπονητής (τα τελευταία 11 χρόνια εργάζεται στην ακαδημία των Μπέμπηδων) μίλησε στο metrosport.gr και έκανε τον απολογισμό της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στις βλέψεις που έχει για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

''Σε επίπεδο ακαδημιών η χρονιά θα έλεγα ότι ήταν ικανοποιητική αφού με την Κ17 των Μπέμπηδων όπου εργάζομαι τα τελευταία 11 χρόνια πήραμε το εισιτήριο για το Final 4 του ειδικού ομίλου της ΕΠΣΜ και η πρόκριση στον τελικό χάθηκε στις λεπτομέρειες. Η γενικότερη παρουσία και η εξέλιξη της ομάδας με άφησε ικανοποιημένο και αισιόδοξο για το μέλλον αυτών των παιδιών. Σε επίπεδο ανδρών, αναλάβαμε τον Ιανουάριο μαζί με τον συνεργάτη μου Απόστολο Κομπόλια την ομάδα της Δόξας Καλυβών όπου πετύχαμε την άνοδο στην Α1 κατηγορία της Χαλκιδικής. Ηταν η πρώτη φορά που εργάστηκα εκτός Θεσσαλονίκης και οι εντυπώσεις ήταν θετικές''.


Τα σχέδιά σου για την επόμενη σεζόν: ''Το ευχάριστο είναι ότι παρόλο που ακόμα είναι νωρίς, ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώιμες συζητήσεις με παράγοντες ανδρικών ομάδων για μία πιθανή συνεργασία. Εύχομαι να βρεθεί μία ομάδα όπου οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μας να συμβαδίζουν. Όλα αυτά πάντα σε συνεννόηση με την ακαδημία των Μπέμπηδων όπου όπως προείπα εργάζομαι πολλά χρόνια και σέβομαι απόλυτα. Μελλοντικά θα ήθελα να δουλέψω σε επαγγελματικό επίπεδο στο χώρο του ποδοσφαίρου''.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.