Πετρονικολός: «Αυτοί είναι οι στόχοι της Δόξας Ρετζικίου»

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Σεπτεμβρίου 2024

Στη μάχη του Πρωταθλήματος ρίχνεται η Δόξα Ρετζικίου, η οποία υποδέχεται τη νεοφώτιστη Ομόνοια Σταυρούπολης (22/9, 17.00) στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ

Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Πετρονικολός, δήλωσε χαρακτηριστικά στο metrosport.gr: «Το Κύπελλο δεν ήταν στόχος. Ήρθα αργά στην ομάδα και δεν ήμασταν έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι εκείνη την περίοδο. Παρόλα αυτά οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα και στις λεπτομέρειες χάσαμε και αποκλειστήκαμε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. 

Όσον αφορά το ρόστερ, έγινε ένα ξεσκαρτάρισμα με στόχο να παρουσιάσουμε ένα δυνατό, αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο στο Πρωτάθλημα. Θέλουμε λίγο χρόνο αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θα πηγαίνουμε για τη νίκη».

Για την αλλαγή του ομίλου:

«Μου προξένησε απορία η αλλαγή ομίλου, αλλά πρόκειται για έναν δυνατό όμιλο και ειδικά για τις ομάδες που θα παλέψουν τόσο για την άνοδο, όσο και για την παραμονή. Με το νέο φορμάτ του Πρωταθλήματος θα είναι όλοι ενδιαφερόμενοι μέχρι το τέλος».

Για την επιστροφή σου στο Ρετζίκι:  

«Πέρυσι η ομάδα κόντρα σε όλους κι όλα κατάφερε με ωραίο ποδόσφαιρο να τερματίσει στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος. Ενώ αρχικά είχα αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι, μετά από συγκυρίες ήρθε η πρόταση από το Ρετζίκι τέλη Αυγούστου και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στους ανθρώπους της ομάδας που μου φέρθηκαν άψογα. Ευελπιστώ και φέτος να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά και συνεργασία με τους παίκτες και τη διοίκηση».  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.